Burç Koleji'nden öğrencilere ağız ve diş sağlığı eğitimi

30 Kasım 2012 Cuma 10:39
Burç Koleji'nden öğrencilere ağız ve diş sağlığı eğitimi






ADANA (CİHAN)- Adana'nın Kozan ilçesinde faaliyet gösteren Kozan Burç Koleji, Ağız ve Diş Sağlığı Haftası nedeniyle öğrencilerini diş sağlığı hakkında bilgilendirdi.

Diş Hekimi Serkan Garip, öğrencilere ağız ve diş sağlığı hakkında bir seminer verdi. Okulun konferans salonundaki seminerde diş eğitimi hakkında yeni gelişmeleri anlatan Garip, ağız ve diş bakımıyla ilgili bilgileri öğrencilerle paylaştı. Dişlerin nasıl ve ne kadar süre ile fırçalanacağını uygulamalı olarak gösteren Garip, daha sonra öğrencilere diş bakımının önemini anlatan bir çizgi film izletti.

Öğrencilerin sorularını da cevaplayan Garip, böyle bir eğitimi öğrencilere verdiği için mutlu olduğunu ifade etti. Öğrenciler ise dersleri uzmanlarından dinledikleri için mutlu olduklarını ifade etti.

Kozan Burç Koleji Müdürü Abdülhadi Kaya ise öğrencilere uygulamalı olarak verilen eğitimin daha kalıcı olduğunu söyledi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.