Bursa şehidini uğurladı: Nihat Topal'ı binlerce kişi karşıladı

Hakkari’de terörle mücadelede yaralanan ve önceki gün hayatını kaybeden Astsubay Üstçavuş Nihat Topal, memleketi olan Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde göz yaşları içinde toprağa verildi.

16 Mart 2016 Çarşamba 20:31
Bursa şehidini uğurladı: Nihat Topal'ı binlerce kişi karşıladı






Bursa şehidini uğurladı: Nihat Topal'ı binlerce kişi karşıladı

Bir süre önce Hakkari’de terörle mücadelede yaralanan ve önceki gün hayatını kaybeden Astsubay Üstçavuş Nihat Topal, memleketi olan Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde göz yaşları içinde toprağa verildi.

29 Şubat tarihinde Hakkari’de yaralanan ve Van 100. yıl Üniversitesi’nde tedavi gören Astsubay Üstçavuş Nihat Topal, önceki gün vefat etti.

Askeri uçakla Bandırma’ya getirilen şehidin na’şı, buradan alınarak Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi morguna konuldu.

Şehit astsubayın cenazesi bugün öğle saatlerinde askeri kortej eşliğinde önce baba ocağına, daha sonra Yalıntaş Yeni Mahalle Camii’ne getirildi. Binlerce kişinin katıldığı cenaze namazında cemaat camiye sığmadı.

Cemaatin camiye sığmaması üzerine cenaze namazı Yalıntaş Mezarlığı’nda kılındı. Topal, binlerce kişinin dualarıyla ebediyete uğurlandı.
Son Güncelleme: 16.03.2016 20:35
Anahtar Kelimeler:
Bursa şehitNihat Topal
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kamile 2016-03-16 23:14:07

allah rahmet eylesin.bu vatan çok şehit verdi.inşallah artık bu sorun ortadan kalkacak.ne olursa olsun bu vatan için canlarımız feda olsun.rabbim cennetine koysun inşallah şehitimizi