Bursa tekstil fabrikasında korkutan yangın

Bursa Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Işıksoy Tekstil fabrikasında yangın çıktı. Bursa'nın en büyük fabrikaları arasında yer alan tesisteki yangına çok sayıda itfaiye aracı müdahale ediyor

27 Aralık 2015 Pazar 13:54
Bursa tekstil fabrikasında korkutan yangın






Bursa tekstil fabrikasında korkutan yangın


Bursa Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi’nde (DOSAB) faaliyet gösteren Işıksoy Tekstil A.Ş.’ye ait iplik, dokuma ve boyama fabrikasında yangın çıktı. Bugün öğle saatlerinde fabrikanın depo bölümünde çıktığı bildirilen ve kısa sürede fabrikayı saran yangının söndürülmesi için itfaiye ekipleri müdahale ediyor.

Bursa- Yalova karayolu yakınlarındaki DOSAB’ta faaliyet gösteren Işıksoy Tekstil A.Ş.’ye ait polyester ve naylon elastan kaplama iplik, dokuma, iplik ve kumaş boyama fabrikasının depo bölümünde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın kısa sürede fabrikayı sardı. 10’a yakın itfaiye ekibi bölgeye sevk edilerek, yangına müdahale etmeye başladı. Yangına müdahale sırasında bir itfaiye eri dumandan zehirlendi. Zehirlenen itfaiye eri ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Işıksoy Tekstil, geçen aylarda Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından açıklanan Bursa’nın en büyük 250 büyük firma sıralamasında 104’üncü sırada yer almıştı.
Son Güncelleme: 27.12.2015 13:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.