Bursa'da öğrencisini kaçıran öğretmen gözaltında

12 Temmuz 2011 Salı 16:30
Bursa'da öğrencisini kaçıran öğretmen gözaltında








Alınan bilgiye göre, bir ilköğretim okulunda beden eğitimi öğretmeni olan evli ve 4 çocuk babası S.P. (45), 8. sınıf öğrencisi S. K'yı (14) arayarak, karnesini almak için okula gelmesini istedi.  S.P, aradan 2 saat geçtikten sonra kızın evine telefon ederek, "Kızın ızı seviyorum, kendisini evlenmek için kaçırdım. Beni anlayışla karşılamanızı diliyorum. Birlikte kaçıyoruz. Eşimden boşanıp kızınızla nikah yapacağız. Onu merak etmeyin. Sakın polise şikayet etmeyin. İyi olmaz" dedi.
AİLESİ POLİSTEN YARDIM İSTEDİ
Bunun üzerine kız çocuğunun ailesi polise giderek şikayetçi oldu. Küçük kızı İstanbul'a kaçırdığı öğrenilen zanlı, aileyi tekrar arayarak, belirtti ği yere kızı bıraktıktan sonra kaçtı.

Polisin yaptığı çalışma sonunda yakalanan zanlı, gözaltına alındı.  Zanlının, kaçırdığı S.K'nın hem okuldan hem de tekvando kursundan öğretmeni olduğu, ayrıca kızın ailesiyle yıllardır görüştüğü öğrenildi. 
ÇOK KORKTUK
Olayı duyduktan sonra şok geçirdiklerini belirten kızın babası N.K, zanlının evlerine sürekli ailesi ile geldiğini ve kendisinin çok yakın arkadaşı olduğunu belirterek,"Televizyonda sürekli bu tip şeyleri izliyoruz. Bu nedenle çok korktuk. Gerekli cezayı almasını istiyoruz. Buradan yetkililere sesleniyorum. Gerekli cezayı versinler" dedi.  Kızın babaannesi Ü.K. ise, sık sık evlerine gelen zanlının kendisine "anne" diye hitap ettiğini kaydederek, "Evli, 4 çocuğu olan birisi bunu nasıl yapar? Hepimizin çocuğu var. " diye konuştu.  Zanlının polisteki işlemlerden sonra adliyeye sevk edileceği belirtildi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.