Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası maçı için Nazilli'ye geçti

03 Aralık 2012 Pazartesi 15:23
Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası maçı için Nazilli'ye geçti






İZMİR (CİHAN)- Spor Toto Süper Lig'deki Akhisar Belediye, Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında da Nazilli Belediyespor'la oynayacağı maçlar için Ege Turu'na çıkan Bursaspor, Nazilli'ye geçti. Ligde geçtiğimiz Cumartesi günü 2 - 2 berabere kalan yeşil - beyazlı ekip yarın oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası 4. tur müsabakasında tur hedefliyor.

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Manisa'da oynadığı Akhisar Belediyespor maçının ardından Bursaspor, İzmir'e geçerek otele yerleşmiş ve kupa maçı için kampa girmişti. Bursaspor kafilesi, Nazilli Belediyespor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası 4. tur müsabakası için İzmir'de kamp yaptığı Crowne Plaza Otel'den karayolu ile Nazilli'ye hareket etti.

Öğle saatlerinde yola çıkan kafilede 22 futbolcu bulunuyor. Bursaspor, bugün 15.30'da maçın oynanacağı Nazilli İlçe Stadyumu'nda yapacağı antrenman ile hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini bekleyecek.

Yarın saat 13.00'te başlayacak Nazilli Belediyespor - Bursaspor maçını hakem Kutluhan Bilgiç yönetecek.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.