Büyükçekmece Körfezi'ni sis yorgan gibi örttü

Mimarsinan, Büyükçekmece ve Beylikdüzü hattı özellikle E-5 Karayolu etrafından geçenler körfezi örten sisin görüntüsünü hayranlıkla izledi..

03 Eylül 2015 Perşembe 12:01
Büyükçekmece Körfezi'ni sis yorgan gibi örttü






Büyükçekmece Körfezi'ni sis yorgan gibi örttü


İstanbul'da sabah erken saatlerde Marmara kıyısında etkili olan sis özellikle Büyükçekmece'de adeta görsel şölen ortaya çıkardı. Mimarsinan, Büyükçekmece ve Beylikdüzü hattı özellikle E-5 Karayolu etrafından geçenler körfezi örten sisin görüntüsünü hayranlıkla izledi..


BÜYÜKÇEKMECE ve adını aldığı körfez gece yarısından güneşin doğduğu sabah saatlerine kadar yoğun bir sis örtüsü altında kaldı.
Mimarsinan, Büyükçekmece ve Beylikdüzü hattı özellikle E-5 Karayolu sisten etkilendi.
Büyükçekmece Körfezi üzerini bir yorgan gibi örten sis, yaklaşık 7 saat etkili oldu. Güneşin Beylikdüzü üstünde yüzünü göstermesiyle etkisi azalmaya başlayan sis özellikle Mimaroba ve Sinanoba semtlerinde oturanlara sabahın ilk saatlerinde eşsiz bir manzara sundu.
Son Güncelleme: 03.09.2015 14:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.