Büyükşehir personeli kan verdi

06 Kasım 2012 Salı 17:30
Büyükşehir personeli kan verdi






İSTANBUL (CİHAN)- İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışanları Türk Kızılayı'na kan bağışında bulundu. Belediye personeli 4 gün boyunca Saraçhane ve Merter'deki hizmet binalarında kan verebilecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, personel için kan bağışı kampanyası başlattı. Türk Kızılayı görevlileri belediyenin Saraçhane'deki hizmet binasına gelerek bağışçılardan kan aldı. Personel 4 gün sürecek kampanyanın ilk 2 günü Saraçhane'deki, diğer 2 günde ise Merter'deki hizmet binalarında kan verebilecek.

Sağlık ve Sosyal Hizmetle Dairesi Başkanlığı Basın Danışmanı Ömer Şahin, belediye olarak yılda 2 defa kan bağışı kampanyası yaptıkları bilgisini verdi. Kan vermenin önemini hatırlatan Şahin, sağlıklı bir insanın yılda 3-4 kez kan vermesi gerektiğini söyledi. Bir damla kan bir hayat demek. diyen Şahin, herkesi kan vermeye davet etti. Kan bağışında bulunan çalışanlar da kan vermenin hem kana ihtiyacı olan hastalar için hem de bağışçı için önemli olduğunu dile getirdi.




CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.