Büyükşehir'in bütçesi 672 milyon TL

29 Kasım 2012 Perşembe 17:35
Büyükşehir'in bütçesi 672 milyon TL






ADANA (CİHAN)- Adana Büyükşehir Belediyesi'nin bütçesi 672 milyon TL olarak kabul edildi.

Zihni Aldırmaz başkanlığında toplanan Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Büyükşehir, Seyhan, Çukurova, Yüreğir, Sarıçam ve Karaisalı ilçe belediyeleri ile ASKİ Genel Müdürlüğü'nün bütçeleri görüşüldü.

Yapılan oylamalar sonucu Büyükşehir Belediyesi'nin bütçesi 672 milyon TL olarak oybirliği ile kabul edildi.
Seyhan Belediyesi'nin bütçesi 175 milyon, Çukurova Belediyesi'nin 120 milyon, Yüreğir Belediyesi'nin 117 milyon 126 bin, Sarıçam Belediyesi'nin 57 milyon 837 bin 150 TL ve Karaisalı Belediyesi'nin bütçesi de 4 milyon TL olarak kabul edildi.

Büyükşehir Belediye Meclisi'nin ardından toplanan ASKİ Genel Kurulu da bütçesini 259 milyon TL olarak kabul etti.

Bütçelerin kabul edilmesinin ardından konuşan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, meclis üyelerine teşekkür etti. Bütçe görüşmeleri sırasında meclis üyelerinin uyumlu çalışmasından övgüyle söz eden Zihni Aldırmaz, Hayırlı uğurlu olsun. Bütçeye emek veren başta komisyon başkanı ve komisyon üyeleri olmak üzere meclis üyelerine teşekkür ediyorum. dedi.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.