Büyükşehir'in namağlup perileri 7. galibiyeti istiyor

29 Kasım 2012 Perşembe 17:43
Büyükşehir'in namağlup perileri 7. galibiyeti istiyor






BURSA (CİHAN)- Türkiye Kadınlar Basketbol İkinci Lig'de mücadele eden Bursa Büyükşehir Belediyespor takımı ilk 6 haftayı kayıpsız geride bırakırken, grubun yenilgisiz diğer takımı Orduspor'la hafta sonu yapacağı maça da galibiyet parolası ile hazırlanıyor.

Türkiye Kadınlar Basketbol İkinci Lig B Grubu'nda mücadele veren ve ilk 6 haftayı yenilgisiz lider olarak geriden bırakan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, hafta sonu sahasında oynayacağı Orduspor maçının hazırlıkların yoğun bir tempoda sürdürüyor. Lige iddialı bir kadro ile hazırlanan ve hazırlık maçlarının meyvelerini toplamaya devam eden Bursa ekibi, kendisi gibi yenilgisiz olan Orduspor'u puansız olarak Bursa'dan göndermenin hesaplarını yapıyor.

Büyükşehir Belediyespor Kulübü Bayan Basketbol Takımı Baş Antrenörü Mehmet İshak Erdinç, ligde en önemli maçlardan birine çıkacaklarını belirterek, Ligdeki en önemli rakiplerimiz Orduspor ve Ormanspor ve bu hafta sonu Orduspor'u konuk edeceğiz. Rakibimizin gücünün farkındayız ancak biz de iyi bir kadroya sahibiz. Bu maçtan da galibiyetle ayrılıp, yolumuza devam etmek istiyoruz dedi.

Takıma bu sezon katılan ve sergilediği performansla elde edilen başarıda önemli bir pay sahibi olan Whitney Jones, Takım olarak Orduspor maçına çok iyi hazırlandık. Geçtiğimiz maçlarda üstüme düşeni en iyi şekilde yapmaya çalıştım. Önümüzdeki maçlarda da elimden gelini yapacağım. Ordu maçı çok önemli çünkü takım olarak neredeyiz bunu bize gösterecek. dedi.

Takımın genç oyuncuları Gülgün Bulut ve Ezgi Nur Koç, yeni transferlerde güçlü ve tecrübeli bir takım haline geldiklerini belirterek, Orduspor maçından da galibiyetle ayrılıp, yollarına devam etmek istediklerini ifade etti. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.