Buz Hokeyi Bayanlar A Milli Takımı Dünya Şampiyonası elemelerine çıkıyor

06 Aralık 2012 Perşembe 10:11
Buz Hokeyi Bayanlar A Milli Takımı Dünya Şampiyonası elemelerine çıkıyor






ANKARA (CİHAN)- Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu (TBHF), 07 - 09 Aralık tarihlerinde İzmir'de 2013 Dünya Şampiyonası Bayanlar Buz Hokeyi 2. Grup B Kategorisi eleme müsabakalarına ev sahipliği yapacak.

Buz Hokeyi Bayanlar A Milli Takımı'nın rakipleri ise Bulgaristan ve İrlanda. Maçlar sonunda gruptan birinci çıkan takım 2014 yılında Dünya Şampiyonası 2. grup müsabakalarına katılmaya hak kazanacak.

Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Orhan Duman, Uluslararası Buz Hokeyi Federasyonu tarafından gerçekleştirilen önemli bir organizasyona ev sahibi yapacaklarını belirterek, şu ifadeleri kullandı:

Temennimiz müsabakalarda başarı elde ederek, gruptan birinci çıkmak. Bayan sporcularımız bu turnuva için sıkı bir hazırlık dönemi geçirdiler. Yoğun bir kamp döneminin yanı sıra TBHF faaliyetleri kapsamında profesyonel bir kadro ile aylardır devam eden bölgesel çalışmalarla kendilerini geliştirdiler. Teknik ekibimizin ve sporcularımızın iyi bir sonuç alacaklarına inanıyorum.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.