Çağlayan Adliyesi'nde çatışma; Ambulanslar binaya girdi

BBC Türkçe servisi Çağlayan adliyesinde operasyon yapıldığını iddia etti...

31 Mart 2015 Salı 21:05
Çağlayan Adliyesi'nde çatışma; Ambulanslar binaya girdi






Çağlayan Adliyesi'nde çatışma; Ambulanslar binaya girdi

Rehine krizinin devam ettiği Çağlayan Adliyesi'nden gelen silah sesleri durdu, binaya ambulanslar girdi. BBC Türkçe'nin geçtiği haberde operasyon sırasında bina önünde toplanan kalabalığa gazlı müdahale yapıldığı iddia edildi.

Operasyonda ölü ve yaralılar olduğu yolunda çeşitli haberler gelse de, durum henüz kesinlik kazanmadı. BBC Türkçe'den Selin Girit, Çağlayan Adliyesi'nden artık patlama ve silah sesi gelmediğini aktardı.  BBC Türkçe muhabiri Çağıl Kasapoğlu, adliye binasından bir ambulansın çıktığını ve bir yenisinin girdiğini bildirdi.BBC Türkçe'den Rengin Arslan'a konuşan, adliyenin içindeki avukatlardan Can Atalay da rehine operasyonun yapıldığı kattan yoğun silah sesi ve "ne olduğunu henüz anlayamadıkları" patlayıcı seslerinin geldiğini söylüyor.

AJANSLAR ADETA SUSTU

Bu arada Savcının rehin tutulduğu kattan 20.25 itibari ile 2 el silah sesi duyuldu. 5 dakika sonra da bir el silah sesi daha geldi.  Adliyenden edinilen bilgilere göre savcının odasına polis operasyon başlattı. İddialara göre de içeride çatışma çıktı.  Basın odasındaki adliye muhabirlerinin sosyal medyadan paylaştıkları bilgilere göre savcının bulunduğu 6. katta bağışma sesleri yankılandı. Bölgede toplanan kalabalığa ise polisin müdahale ettiği iddia ediliyor. Bölgeden yayın yapan TV'lerde bu görüntüler henüz yok..
Son Güncelleme: 31.03.2015 21:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.