Çağlayan Gazetesi 40. kuruluş yıldönümünü kutladı

06 Kasım 2012 Salı 18:38
Çağlayan Gazetesi 40. kuruluş yıldönümünü kutladı






YOZGAT (CİHAN)- Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesinde faaliyetini sürdüren Çağlayan Gazetesi, kuruluşunun 40. yıldönümünü kutladı.

Çağlayan Gazetesi bürosunda düzenlenen kutlamaya İlçe Kaymakamı Ömer Faruk Çelik, Belediye Başkanı Mustafa Özdal, Emniyet Müdürü Erdal Tepe, Komser Murat Saygılı ve Erdal Gökşen, Milli Eğitim Müdürü Yasin Yıldız, Vakıf Müdürü Turan Kaya, Boğazlıyan Pancar Bölge Müdürü Hulusi Yüksel, İl Genel Meclis Üyeleri Mustafa Baran, Bayram Eroğlu ve Cengiz Özdemir, AK Parti İlçe Başkanı Hamza Kaya, CHP İlçe Başkanı Mustafa Kemal Karaman, Saadet Partisi İlçe Başkanı Kalender Yüksel, Uzunlu Belediye Başkanı Turan Koç, Çakmak Belediye Başkanı Vedat Oymak, Yamaçlı Belediye Başkanı Metin Koçak, Sırçalı Belediye Başkanı Tamer Gümüş, Gazetemizin ilk Yazı İşleri Müdürü Eczacı Feyzullah İmamoğlu, Halk Bankası Müdürü Erdal Keser, Şekerbank Müdürü Yadigar Keskin, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, işadamları Zinnuri Eser, Hasan Aydın, Mehmet Coşar, emekli İmamlardan Nuh Ali Karaçalı, ilçe esnafları ve çok sayıda davetli katıldı.

40. yaş günü dolayısıyla hazırlanan pastayı İlçe Kaymakamı Ömer Faruk Çelik ve gazetenin yazı ailesinden Hüseyin, Erol ve Fatih Tarikci, birlikte kesti. Kaymakam Çelik, gazetenin 40. yaş günü dolayısıyla tebrik ederek, basının önemine değindi. Bölgenin gelişmesi için basına da büyük görevler düştüğünü ifade eden Kaymakam Çelik, Çağlayan Gazetesi'nin her zaman yapıcı ve Boğazlıyan'ın gelişmesine yönelik önemli haberlere yer verdiğini belirtti. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.