Çaldığı montla aynı yere gidince yakalandı

06 Aralık 2012 Perşembe 11:35
Çaldığı montla aynı yere gidince yakalandı






İSTANBUL (CİHAN)- Kadıköy'de, inşaatlardan hırsızlık yaptığı öne sürülen Muhammet T.(24), iki hafta önce bir inşaattan çaldığı montu giyerek aynı yere tekrar hırsızlık için gidince yakayı ele verdi. Çalıştığı inşaatın ustasının otomobilini de çalan zanlının hırsızlık anı bir güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi.

İçerenköy´deki bir inşaatta çalışanlar, polisi arayıp, inşaatta hırsızlık yakaladıkları ihbarında bulundu. Olay yerine giden polis ekipleri Muhammet T.´yi gözaltına aldı. Muhammet T.´nin aynı yerden iki hafta önce bir mont çaldığı ve tekrar hırsızlık için o montu giyip geri gelince çalışanlar tarafından yakalandığı öğrenildi. Şüphelinin üzerinde arama yapan polis, bir otomobil anahtarı buldu. Anahtar´ın şüphelinin çaldığı montlardan birinin cebinden çıktığı ve şüphelinin otomobili de çalıp kayıplara karıştığı belirlendi. Bölgedeki güvenlik kameraları incelemesinde Muhammet T.´nin bir süre bölgede gezindiği, sonrasında yerini belirlediği otomobile binerek ayrıldığı görüldü.

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği´ne getirilen şüpheli, buradaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.