Can Bonomo konserinden elde ettikleri geliri kanserli çocuklara verdiler

07 Aralık 2012 Cuma 09:27
Can Bonomo konserinden elde ettikleri geliri kanserli çocuklara verdiler






ADANA (CİHAN)- Adana Gündoğdu Koleji (AGK) Öğrenci Meclisi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında düzenlediği Can Bonomo konserinden elde edilen 7 bin TL´yi Çocuk Kanser Derneği´ne bağışladı.

Konserden elde edilen gelir, AGK Öğrenci Meclisi Ve Çukurova İnteract Başkanı Mehmet Gazioğlu, Çocuk Kanser Derneği Başkanı Zafer Ersalan, Gündoğdu Koleji CEO´su Gökhan Gündoğdu'nun katıldığı törenle teslim edildi.

Çukurova Milli Eğitim Müdürü Veysel Kamil Akman, Adana Gündoğdu Koleji öğrencilerinin sosyal sorumluluk projesi kapsamındaki bu girişiminin diğer öğrencilere örnek olmasını temenni ederek, öğrenci meclisi üyelerine teşekkür belgesi verdi.

Son Eurovizyon Şarkı Yarışması'nda ülkemizi temsil eden Can Bonomo´yu ilk kez Adana´ya getirdiklerinin altını çizen Mehmet Gazioğlu, Konserimize bilet alarak ilgi gösteren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Onların desteği ile Çocuk Kanser Derneği´ne yardımda bulunmuş olduk ve böyle bir girişim yaptığımız için çok mutluyuz. Sosyal sorumluluk projelerimiz devam edecek. dedi.

Çocuk Kanser Derneği Başkanı Zafer Ersalan da, Okulun özgürlük ortamını çok beğeniyorum. Ortam sağlamak, bu gibi aktiviteler için öğrenciyi cesaretlendirmek çok önemli. Gündoğduluların örnek olduğu bu hareketi gençlere yaymak zorundayız. Enerjimizi birbirimizi kalkındırmak için kullanmalıyız. Destek için çok teşekkür ediyoruz. diye konuştu.

Adana Gündoğdu Koleji CEO´su Gökhan Gündoğdu ise 17 yaşındaki öğrencilerin hem konser düzenleyip ünlü bir ismi Adana´ya getirmeleri, hem de bu konserden gelir elde edip kanserli çocuklara destek olmalarını gururla izlediklerini söyledi.



CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.