Çanakkale Valisi Tuna, yılın öğretmenini kabul etti

30 Kasım 2012 Cuma 18:14
Çanakkale Valisi Tuna, yılın öğretmenini kabul etti






ÇANAKKALE (CİHAN)- Çanakkale Valisi Güngör Azim Tuna, ilde yılın öğretmeni seçilen ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından Öğretmenler Günü'nde Ankara´ya davet edilen, Karabiga Mustafa Kemal İlköğretim Okulu öğretmeni Semih Eraymanlı ve okulun basketbol takımı kaptanı Lale Elif Yeşil´i makamında kabul etti.

Ziyarette Eraymanlı'yı tebrik eden Vali Tuna, Çanakkale'ye şampiyonluk getirmelerinden gurur duyduklarını söyledi. Çanakkale'nin sporda daha iyi yerlere geleceğinden emin olduğunu belirten Tuna, Karabiga´da bu başarı elde edildikten sonra ümitleniyoruz ve devamını diliyoruz. Ayrıca size de çalıştırıcısı olarak çocuklarımızı bu seviyelere çıkarıp şampiyonluk kazandırdığınız için teşekkür ediyorum. Hiçbir başarının tesadüf olmadığını, azimle çalışarak nice başarılar yakalandığını günlük hayatımızda çok iyi gözlemleyebiliyoruz. Elbette ki siz saygıdeğer hocalarımızın bu başarıda rolü çok büyük. İmkanlar bakımından zengin olmasa da çok önemli başarılara imza atan öğrenci ve öğretmenlerimizin bu tarz başarıları örnek teşkil etmektedir. Karabiga´daki minik basketbolcularımızı Türkiye derecesi elde ettikten sonra okullarında ziyaret ettiğimizde gözlerindeki parıltı, geleceğe daha güvenle adım atmamızı sağlamıştır. dedi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.