Canik geleceğe temel atıyor

29 Kasım 2012 Perşembe 17:33
Canik geleceğe temel atıyor






SAMSUN (CİHAN)- Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Canik'te geleceğin öğretmenlerini, belediye başkanlarını, valilerini yetiştirmek için şimdiden önemli temeller atıyoruz. dedi

Karadeniz Eğitim Yardımlaşma Derneği (KEYDER) Başkanı Ömer Kabaş, KEYDER öğretmeni Ahmet Turan İlgen ve Canik Anaokulu ve Akıl Küpü Etüt Merkezi öğretmeni Ahmet Emrah Gökçe ziyaret ettikleri eski bir öğretmen olan Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in Öğretmenler Günü'nü kutladı ve eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

HER ÖĞRENCİ ÇOK DEĞERLİ

Ziyaretlerinden dolayı Kabaş ve beraberindeki eğitimcilere teşekkür eden Başkan Osman Genç, Eğitimi geleceğimiz için önemsiyoruz. Her bir öğrencimiz ve her bir öğretmeniz bizim için çok değerli. Çocuklarımızı şehrine, vatanına, milletine yararlı ve hayırlı yetiştirmek için eğitim adına ne yapılması gerekiyorsa sorumluluğumuzdan asla kaçmadık ve eğitimcilerimizin isteklerini asla geri çevirmedik dedi.

GURUR VEREN MERKEZ

Canik Belediyesi olarak eğitim konusunda kalıcı eserler yaptıklarını ifade eden Başkan Osman Genç, Çocuklarımız için bir çok eğitim tesisi ve merkezi yaptık. Bunlardan birisi de Canik Anaokulu Akıl Küpü ve Etüt Merkezi'dir. Burada yüzlerce çocuğumuz geleceğe hazırlanıyor. Bu da bize ayrı bir gurur veriyor. Canik'te geleceğin öğretmenlerini, belediye başkanlarını, valilerini yetiştirmek için şimdiden önemli temeller atıyoruz diye konuştu.

Öte yandan Kabaş, Başkan Osman Genç'e ziyaretin anısına hediye verdi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.