Canlı bomba patlamasıyla beton delindi

Terörist saldırının izleri saatler sonra ortaya çıktı. Havalimanı'nda katliam yapmaya gelen teröristlerden birinin patlattığı bombanin şiddetiyle beton duvarda delik oluştu

29 Haziran 2016 Çarşamba 07:25
Canlı bomba patlamasıyla beton delindi






Canlı bomba patlamasıyla beton delindi

Atatürk Havalimanı'nda son durum, Atatürk Havalimanında yaşanan terör saldırısının şiddeti gün ağarınca ortaya çıktı. Havalimanı kapısından girerek polislerle çatışan ve vurulduktan sonra kendini patlatan canlı bombanın verdiği hasar gözler önüne serildi.


Atatürk Havalimanında yaşanan terör saldırısının şiddeti gün ağarınca net bir şekilde gözler önüne serildi. Teröristin kendini patlattığı yerdeki beton patlamanın şiddetiyle delindi. Patlamanın yaşandığı yerde büyük bir delik oluşan Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş katında birçok cam kırıldı. Teröristin bombayı güçlendirmek için bomba koyduğu bilyeler ise Atatürk Havalimanı kolon ve duvarlarına saplandı.

 
Son Güncelleme: 29.06.2016 07:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.