Çarşafla 3. kattan inerken öldü

29 Kasım 2012 Perşembe 14:57
Çarşafla 3. kattan inerken öldü






Psikolojik sorunları olduğu belirtilen bir genç kız, uç uca bağladığı çarşaflarla 3. kattan aşağıya inmek isterken düşerek vefat etti.

Yomra ilçesi Sancak Mahallesi Hükümet Caddesi'nde meydana gelen olayda, bir süredir psikolojik tedavi gördüğü belirtilen Gülten İskender (19), henüz öğrenilemeyen bir nedenden dolayı evden kaçmak istedi. Bunun için camdan çıkmayı düşünen genç kız, odasında bulunan çarşafları birbirine bağlayarak camdan aşağı sarkıttı. Çarşafın diğer ucunu da gardırobunun ayağına bağlayan İskender, çarşaflara tutunarak 3. tattaki evlerinden aşağı inmeye çalıştı. Genç kız, çarşafın ucunun bağlı olduğu gardırop ayağının kırılmasıyla da beton zemine çakıldı ve olay yerinde hayatını kaybetti.

Genç kızın cenazesi, Trabzon Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsisinin ardından ailesine teslim edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.