Cengiz Kahraman korkuttu; Usta gazetecinin durumu iyi

Türk basının emektar isimlerinden Cengiz Kahraman kalp rahatsızlığı geçirid. Halen Çapa Tıp Faküldesi Kardiyoloji servisinde tedavisi süren Kahraman'ın sağlık durumu iyi

28 Haziran 2016 Salı 21:29
Cengiz Kahraman korkuttu; Usta gazetecinin durumu iyi






Cengiz Kahraman korkuttu; Usta gazetecinin durumu iyi

Türk basının usta kalemlerinden Gazeteci Cengiz Kahraman rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Gazeteci Cengiz Kahraman'ın kalp rahatsızlığı şikayetiyle götürüldüğü Acıbadem'deki hastane'de ciğerinden biriken suların kalp rahatsızlığına neden olduğu ortaya çıktı.

Daha sonra İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne getirilen Cengiz Kahraman burada operasyon geçirdi. Bugün akşam saatlerinde yoğun bakıma alınan Cengiz Kahraman kritik durumu atlattı.

Gazeteciliğe Bulvar Gazetesi'nde başlayan daha sonra Tercüman, AKŞAM gazetelerinde çok sayıda gencin yetişmesine yardımcı olan Gazeteci Cengiz Kahraman halen Sarıyer Belediyesi'nde Basın Danışmanı olarak görev yapıyor. Cengiz Kahraman Ağabey'e geçmiş olsun dileklerimizi iletir, aacil şifalar dileriz

 
Anahtar Kelimeler:
Cengiz Kahraman
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.