Cep telefonuyla polisi arayınca kurtuldu

10 Temmuz 2011 Pazar 18:18
Cep telefonuyla polisi arayınca kurtuldu









Ali Sait Özdemir, Bilecik merkeze bağlı Beyice köyünde define olduğu yönünde bir duyum aldı. Bunun üzerine İstanbul'daki bir arkadaşıyla köye geldi ve kaçak kazı yapmaya başladı.

Özdemir, yaklaşık 2 ay süren kazı çalışmasının ardından ortadan kayboldu. Arkadaşları M. E, E. E, Z. T. ve H.Ç, defineyi bulduğu kuşkusuna kapılarak Özdemir'in Bilecik'teki evine gitti. Defineye sahip olmak istedikleri iddia edilen arkadaşları, Özdemir'i zor kullanarak 34 CYM 71 plakalı otomobilin bagajına bindirdi.

Bu sırada Özdemir, elleri bağlı olmasına rağmen cep telefonuyla polisi aradı ve kaçırıldığını söyledi. Özdemir'in sözlerini anlayamayan polis, cep telefonunun sinyalini takip etti. Güvenlik güçleri, Özdemir'in bagajında olduğu otomobili, Bilecik-Bozüyük kara yolunun sekizinci kilometresinde durdurdu.

Polis, Özdemir'i bagajdan çıkartarak, şüpheli 4 kişiyi yakaladı. Şüphelileri sorgulayan polis, olayla ilgisi bulunan Ö.Ç, E.Ç, E.A. ve A.Ç'yi de Osmaneli ilçesinde yakalandı. Yakalanan şüpheliler, Bilecik Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

Kaçırılmak istenen Özdemir de ''kaçak kazı'' yaptığı iddiasıyla göz altına alındı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.