ÇESDER, Anadolu lisesi öğrencilerine İskilip dolması ikram etti

29 Kasım 2012 Perşembe 13:59
ÇESDER, Anadolu lisesi öğrencilerine İskilip dolması ikram etti






ÇORUM (CİHAN)- Çorum Eğitim Sevenler Derneği(ÇESDER) İskilip Şubesi Anadolu Öğretmen Lisesi'nde okuyan öğrenci ve öğretmenlere ünü Türkiye'ye yayılan Osmanlı ordu yemeği İskilip dolmasından ikram etti.

ÇESDER'in düzenlediği geceye İl Milli Eğitim şube müdürlerinden Mahmut Aşıkoğlu, Hüseyin Ünlü, İlçe Kaymakamı Mehmet Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Melih Alpsar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Selvi ile birlikte öğretmen ve öğrenciler katıldı.
ÇESDER İskilip Şube Başkanı Yusuf Ahirzaman gecede yaptığı konuşmada şunları söyledi: Anne babalarınızın ülkemizin ve milletimizin hiç kuşkusuz sizden beklentileri var. Milletimizin yeniden dünya milletleri arasın da istediği yerde olması için; dünyaya hoşgörünün, sevginin ve farklılıklarımıza tahammül edebilme kültürünün yaygınlaşması ve milletimizin yıkılan imajını yeniden düzeltme adına geleceğin büyükleri olarak sizlere büyük bir sorumluluk düşüyor. Bu sorumluluğu taşıyabilmeniz için evrensel ahlaki değerlerden ve bizi biz yapan değerlerimizden kopmamalıyız.'' dedi.

Samsun'dan ilçeye okumak için gelen öğrencilerden Furkan Dündar şöyle konuştu: Ben ve benim gibi bazı arkadaşlarım ilk kez İskilip dolması yedik. Tadı çok güzeldi. ÇESDER'e ailemizden uzak kaldığımız şu gurbette bizi yalnız bırakmayıp böyle bir gece düzenlediği için teşekkür ediyorum.''


CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.