Cesetlerin arasında gülerek poz veren adam kim?

Ankara'daki bombalı saldırı sonrası binlerce kişi çığlık çığlığa yakınlarını ararken, göz yaşı dökerken, kameralara yansıyan bir görüntü dikkatlerden kaçmadı. Bir kişi cesetlerin arasında gülerek poz verdi.

12 Ekim 2015 Pazartesi 02:03
Cesetlerin arasında gülerek poz veren adam kim?






Cesetlerin arasında gülerek poz veren adam kim?

Türkiye'yi yasa boğan Ankara'daki kanlı saldırı sırasında çekilen videoların içerisinde bir kare görenleri dehşete düşürdü. Kalabalığın ortasında herkesin ağladığı, çığlıklar attığı, yakınlarını göz yaşı dökerek aradığı bir sırada , kareye giren esrarengiz kişi cesetlerin arasında gülerek poz verdi..

Türkiye Cumhuriyet tarihinin en kanlı saldırısı olan Ankara katliamının ardından yas tutarken, korkunç bir fotoğraf ortaya çıktı.

Ankara'da 97 vatandaşın can verdiğikatliamın hemen ardından tartışmalara neden olan bir fotoğraf karesi ortaya çıktı. Cenazelerin arasında gülerek poz veren şahsın fotoğrafı sosyal medyadyı ayağa kaldırdı.

CENAZELER HALA ALANDAYKEN O GÜLEREK POZ VERİYORDU

Ankara'da 95 yurttaşın yaşamını yitirdiği "Barış Mitingi"ne yapılan bombalı katliam sonrası dikkat çekici bir fotoğraf ortaya çıktı. Katliam sonrası cenazeler henüz alanda dururken bir şahısın cenazeler arasında poz verdiği görülüyor.

ŞUURUNU MU KAYBETTİ? YOKSA KASTEN Mİ GÜLÜYORDU?

Can pazarının yaşandığı alanda üzerinde deri mont, kot pantolon, güneş gözlüğü ve elinde tuttuğu sigara ile olay yerine sonradan geldiği anlaşılan şahsın pozu gülerek verdiği ve katliamdan adeta memnuniyet duyduğu görülüyor. Sosyal medyayı ayağa kaldıran görüntüteki kişinin kimliği henüz bilinmiyor. Ancak yorumcular muhtemelen saldırı sırasında şoke olan bir vatandaşın geçici şuur kaybı yaşadığını ileri sürüyor.
Son Güncelleme: 12.10.2015 02:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.