CHP'li Başkan‘ın koruma polisi ve eşi ölü bulundu

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun yakın koruması polis memuru 38 yaşındaki Hatice Alper Kavalcı ile emekli öğretmen eşi, 65 yaşındaki Cevdet Kavalcı evlerinde tabancayla ölmüş halde bulundu.

22 Aralık 2014 Pazartesi 11:47
CHP'li Başkan‘ın koruma polisi ve eşi ölü bulundu






CHP'li Başkan‘ın koruma polisi ve eşi ölü bulundu

Aydın'ı sarsan ölüm haberi polisi harekete geçirdi. Aydın Belediye Başkanı CHP’li Özlem Çerçioğlu’nun yakın koruması polis memuru 38 yaşındaki Hatice Alper Kavalcı ile emekli öğretmen eşi, 65 yaşındaki Cevdet Kavalcı evlerinde tabancayla ölmüş halde bulundu. Polis olayın cinayet ve intihar olduğu üzerinde duruyor.

ÖNCE EŞİNİ VURDU SONRA İNTİHAR

Polis, Cevdet Kavalcı’nın geçen 3 Ağustos’ta evlendiği eşini ağzından vurduktan sonra aynı tabancayla başına ateş ederek intihar ettiği üzerinde duruyor. Olayın, Kavalcı çiftine iki gündür ulaşamayan yakınlarının polise haber vermesi üzerine ortaya çıktığı ve olayda kullanılan silahın Hatice Alper Kavalcı’nın beylik silanı olduğu belirtildi.DHA
Son Güncelleme: 22.12.2014 11:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.