CHP'li kadınlar Kuşadası'nda kampa girdi

06 Kasım 2012 Salı 23:57
CHP'li kadınlar Kuşadası'nda kampa girdi






AYDIN (CİHAN)- CHP Kadın Kolları Genel Merkezi'nin yerel seçim hazırlıkları kapsamında 7 ayda Türkiye'nin 7 coğrafi bölgesinde sürdürdüğü çalışmalar bu hafta sonu Ege Bölgesi'nde yapılacak. Bu çalışmanın yanı sıra 81 ilden gelen kadın kolları il başkanları ile 2. eşgüdüm toplantısı düzenleyecek.

CHP Kadın Kolları tarafından 19 Eylül tarihinde başlatılan ve Türkiye'nin kadın profilini çıkarmak, bölgesel sorunlar ve çözüm önerilerine ulaşmak ve yöre halkıyla buluşmak amacıyla sürdürülen çalışmalarda bu defaki durak Ege Bölgesi olacak. CHP Kadın Kolları Başkanı Hilal Dokuzcan'ın başkanlığındaki heyet yerel seçim hazırlıkları kapsamında bölge genelinde illeri gezecek.

Türkiye genelindeki il kadın kolları başkanları ile Aydın, Kuşadası'nda MYK toplantısını yapan Hilal Dokuzcan ve MYK üyeleri 7 Ekim'de Aydın İl Başkanı Barkan Kalınomuz, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu, Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, Kuşadası Belediye Başkanı Esat Altungün'ü ziyaret edecek.
Dokuzcan ve MYK üyeleri 8, 9, 10 Kasım tarihlerinde ise Kuşadası Sea Light Otel'de İl Kadın Kolları Başkanları ile atölye çalışması yapacak.

Çalışmalar hakkında bilgi veren CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, çalışmalarında ana hedefin kadının sesini çoğaltmak ve bu sesi paylaşmak olduğunu belirtti. Dokuzcan, Yaşadığımız tüm olumsuzluklara karşı umudu inancı ve güveni örgütlemek birincil görevimiz. Ülkemizin her şeyden çok birliğe ve bütünlüğe, sevgiye ve saygıya ihtiyacı var. Daha mutlu, daha huzurlu bir hayat için tek ses, tek güç olmaya ihtiyacı var. Onun için çalışmalarımızı Anadolu'nun tamamına yaydık. Daha önce, Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu ve İç Anadolu bölgelerinde çalışmalar yaptık. Bugün de Ege Bölgesi'ndeyiz. dedi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.