Çiftlerin 12.12.2012 çılgınlığı

04 Aralık 2012 Salı 14:53
Çiftlerin 12.12.2012 çılgınlığı






MALATYA (CİHAN)- Her bin yılda bir yaşanabilen anlamlı tarihlere ilişkin çılgınlık, bu kez de 12 Aralık 2012 sıralamasında yaşanıyor. Malatya´da hayatlarının en anlamlı günlerini unutulmaz kılmak isteyen 35 çift, nikâhlarının 12. 12.2012´de kıyılması için evlendirme memurluğuna başvurdu. üç tane 12'den oluşan kombinasyon için yapılan başvuruların normal zamanlara göre 3 kat fazla olduğu bildirildi.
Evlendirme Dairesi memuru Mehmet Aldemir, 12 Aralık´ta fazla mesai yaparak 35 çiftin nikahını kıyacaklarını, ancak bu sayının tarih yaklaşıncaya kadar artabileceğini belirtti. Günlük ortalama 10 nikah kıydıklarını anlatan Aldemir, 12 Aralık´ın çiftlerin bu özel güne randevu almak için aylar öncesinden başvuru yaptığını söyledi. Nikah başvurularının halen devam ettiğini anlatan Aldemir, 5 kişilik bir kontenjanlarının kaldığını söyledi.
5 nikah kontenjanının da bugün dolması bekleniyor.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.