Cinayete kurban giden genç kız toprağa verildi

04 Aralık 2012 Salı 14:52
Cinayete kurban giden genç kız toprağa verildi






İSTANBUL (CİHAN)- Bağcılar´da, bir giyim mağazasına yapılan silahlı saldırıda hayatını kaybeden Gülistan Tosun, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Genç kızın babası, cinayetin aşk sonucu işlendiği iddialarını reddetti.

Olay dün Evren Mahallesi Camiyolu Caddesi´nde gerçekleşmişti. Aziz Bozan, evlilik teklifini reddettiği iddia edilen Gülistan Tosun ile üvey ağabeylerini kurşunlayarak öldürmüş daha sonra intihar etmişti.

Cinayete kurban giden genç kızın cenazesinin otopsi işlemleri tamamlandı. Genç kızın yakınları Adli Tıp Kurumu´ndan cenazeyi aldıktan sonra cenaze namazı için Evren Mahallesi´ndeki Yaşar Acar Camii´ne getirdi. Genç kız, burada kılınan namazın ardından Habipler Yayla Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Bu arada, cenaze namazı kılınırken Gülistan Tosun'un yakınları sinir krizleri geçirdi. Olayla ilgili konuşmaktan kaçınan baba Bedih Tosun, cinayeti işleyen Aziz Bozan'ın kızına aşık olduğu yönündeki iddiaları reddetti.




CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.