Çin´de "Dolandırıcılıktan Korunma Style"

07 Aralık 2012 Cuma 14:23
Çin´de






PEKİN (CİHAN)- Çin'in güneyindeki Guangdong eyaletinde genç polisler, halkı dolandırıcılık konusunda uyarmak için dünyada en çok izlenen Gangnam Style dansından esinlenerek Dolandırıcılıktan Korunma Style isimli video klip hazırladı.

Çin medyasında yer alan haberde, ülkenin üretim merkezi Guangzhou şehrinde çalışan genç polislerin halkı elektronik posta, telefon ve internet üzerinden yapılan dolandırıcılıklar konusunda uyarmak için video hazırladıkları bildirildi. Hazırlanan klipte slogan olarak, Beraber Dolandırılmaktan Korunalım cümlesi kullanılıyor.

Güney Koreli şarkıcı PSY´nin Gangnam Style müziği ve dans figürlerinden esinlenerek hazırlanan klip, mikroblog sitelerinde en fazla tıklanan videolardan biri olmayı başardı. Klibin, Xinghai Müzik Konservatuarı öğrencileriyle birlikte hazırlandığı kaydedildi.



CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.