Cizre´de toplum destekli polislerin okul ziyaretleri devam ediyor

07 Aralık 2012 Cuma 15:29
Cizre´de toplum destekli polislerin okul ziyaretleri devam ediyor






ŞIRNAK (CİHAN)- Şırnak´ın Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, ilçede bulunan okullara ziyaretlerini sürdürüyor. Öğrenciler ile söyleşi yaparak sıkıntı ve sorunlarını dinleyen polisler, öğrencileri uyararak meydana gelebilecek ve oluşabilecek olumsuz durumlarda yapılması gerekenleri anlattı.

Öğrencilerin ileride hangi işlerde çalışacaklarını ve nasıl iş sahibi olacaklarını detaylı olarak öğrencilere anlatan Polisler, herkesin bir işi olduğunu kendilerinin ise işlerinin öğrencilik olduğunu bu yüzden bol bol ders çalışarak istedikleri işlere sahip olacaklarını dile getirdi.

Öğrenciler, Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği´nin yaptığı bu bilgilendirmeden çok memnun olduklarını ve bu bilgilendirmelerin devam etmesi gerektiğini ifade etti. Toplum Destekli Büro Amirliği'nde çalışan memurları da bu bilgilendirmelerin devam edeceğini söyledi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.