Cizre'den ilk görüntüler, Operasyon sonrası bunlar geldi

Son dakika Cizre, teröristlere yönelik operasyonların sona ermesinin ardından tanklar taburlarına geri döndü, köprüler bayraklarla donatıldı.

11 Şubat 2016 Perşembe 19:39
Cizre'den ilk görüntüler, Operasyon sonrası bunlar geldi






Cizre'den ilk görüntüler, Operasyon sonrası bunlar geldi

Cizre'de son durum, Aylarca Cizre'de iç savaş provaları yapan teröristler etkisiz hale getirildi. Cizre Operasyonu sonrası şehirden gelen ilk görüntüler
Operasyonların bitmesinin ardından Cizre köprüsünde Türk bayrakları asıldığı görüldü. Şırnak’ın Cizre İlçesi’nde hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması ve PKK’lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için 14 Aralık günü sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Sokağa çıkma yasağı süresince güvenlik güçlerinin düzenlediği operasyonlarda mahallelerdeki hendekler kapatıldı, barikatlar kaldırılırken, PKK’lılar da etkisiz hale getirildi.

OPERASYON BUGÜN TAMAMEN BİTTİ

İçişleri Bakanı Efkan Ala, bugün öğle saatleri itibarıyla Cizre'deki operasyonların başarılı bir biçimde bittiğini söyledi.

CİZRE KÖPRÜSÜ'NE BAYRAK ASILDI

İlçedeki operasyonların bittiği açıklamasının ardından güvenlik güçlerinin Türk bayrağı açtığı görüldü. Cizre köprüsüne de bayraklar asıldı. Bakan Ala'nın açıklaması ilçede heyecan yarattı. Vatandaşlar operasyonların bitmesinin ardından ilçede sokağa çıkma yasaklarının da yakın zamanda kaldırılmasını beklediklerini dile getirdi.

TANKLAR TABURA DÖNDÜ

Bu arada Cizre’nin çevresinde konuşlanan tankların da bugün öğleden sonra birlikleri olan Cizre Tank Taburu’na döndükleri görüldü.
Son Güncelleme: 11.02.2016 19:44
Anahtar Kelimeler:
Son Dakika Cizre
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.