CNN'e Amerika'da büyük öfke

Ferguson olaylarını da görmemesi Amerikalı aydınları ve gençleri çileden çıkardı. Çok sayıda Amerikalı CNN binası önünde kurumun yayın politikasını protestosu sürüyor

27 Kasım 2014 Perşembe 15:26
CNN'e Amerika'da büyük öfke






CNN'e Amerika'da büyük öfke

Türkiye, Suriye, Mısır, Cezayir, Fas, Tunus ve Yunanistan'da yaşanan olaylar 24 saat boyunca canlı veren, hatta gezi parkı olaylarını kışkırtarak eylemcileri yönlendiren CNN International'ın İngiltere ve Almanya'da benzer olayları görmemesi hafızalardaki yeri hala taze. Aynı kurumun Ferguson olaylarını da görmemesi Amerikalı aydınları ve gençleri çileden çıkardı.

Amerika Birleşik Devletleri'nin Atlanta kentinde bulunan CNN International Televizyonu'nun önünde toplanan göstericiler, ABD'nin Missiouri eyaletinde jürinin, 18 yaşındaki silahsız siyahi genç Michael Brown'ı öldüren polis memurunun yargılanmamasına yönelik Ferguson'da çıkan gösterilere karşı kanalın uyguladığı yayın politikasını protesto ettiler. Göstericiler CNN için sık sık 'Sahtekar' sloganları attı.
Son Güncelleme: 27.11.2014 15:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.