Çöp evde çıkan yangın korkuttu

06 Aralık 2012 Perşembe 10:09
Çöp evde çıkan yangın korkuttu






ANKARA (CİHAN)- Başkent'te, çöplerin biriktirildiği belirlenen bir evde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle söndürüldü.

Olay, saat 02.00 sıralarında, Çankaya Mahmut Esat Bozkurt Caddesi´ndeki 4 katlı binanın bodrum katında yaşandı. Henüz tespit edilemeyen bir nedenden ötürü çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun çabasıyla kısa sürede söndürüldü.

Dairede bir kadının yaşadığı ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri de sevk edildi. Dumanın kokusuna uyanan ve kendi imkanlarıyla dışarı çıkan Seçkin Baltacı isimli kadına sağlık ekipleri müdahale etti. Daireden çok sayıda çöp ve eski eşyalar çıktı. İtfaiye erlerinin çöp ve eşyalar nedeniyle müdahelede zorlandıkları görüldü. Görgü tanığı bir vatandaş, binada kadından başka kimsenin olmadığını, çöp ev olarak bilinen daireye daha önce şikayet üzerine çöp kamyonu ve sağlık ekiplerinin geldiğini ancak hiçbir müdahale yapılmadığını söyledi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.