Çorlu'da sağanak yağmur olumsuz etkiledi

01 Aralık 2012 Cumartesi 12:06
Çorlu'da sağanak yağmur olumsuz etkiledi






TEKİRDAĞ (CİHAN)- Tekirdağ´ın Çorlu ilçesinde dün akşamdan bu yana devam eden sağanak yağmur, birçok yerde günlük hayatı olumsuz etkiledi. Yollarda oluşan su birikintileri, arabalara ve yayalara zorluk yaşattı.

Muhittin Mahallesi, Askerî Hastane Sokak'ta oluşan birikinti sebebiyle yayalar, yollarını değiştirmek zorunda kaldı. Bazıları ise sudan yüksekte bulunan demir korkuluklara tutunarak geçti. Edirne-Lüleburgaz yol ayrımındaki su birikintisinde kalan bir araba, vatandaşların yardımıyla kurtarıldı. Sürücü, yaklaşık 15 dakika arabasında mahsur kaldı. Bu bölgede büyük araçlar bile sudan geçmekte zorlandı.

Meteoroloji yetkilileri, son 6 saatte Çorlu'da metrekareye 22 kg. yağış düştüğünü açıkladı. Pazartesi gününe kadar gök gürültülü ve sağanak yağış beklendiği, hava sıcaklığının 13 dereceye kadar düşeceği belirtildi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.