Çorum, Travel Turkey Fuarı'na hazır

05 Aralık 2012 Çarşamba 18:03
Çorum, Travel Turkey Fuarı'na hazır






ÇORUM (CİHAN)- Çorum, İzmir'de yapılacak 'Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı' hazırlıklarını tamamlandı. Bu yıl 19 ülkeden 750'den fazla turizm sektör temsilcisinin katılacağı fuarda Çorum, iddialı standıyla izleyicilerin ilgisini çekmeyi hedefliyor.

Türkiye'nin turizm alanındaki en önemli fuarları arasında yer alan 'Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı'nda Çorum Valiliği ve Çorum Belediyesi öncülüğünde tanıtım yapılacağı kaydedildi. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, kentin tanıtımını yapmak üzere fuara giden Çorum ekibinin çalışmalarını tamamlayarak fuarın açılış saatini beklemeye başladığı belirtildi.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, hazırladıkları standın büyük ilgi göreceğine inandığını söyledi. Fuar için görevlendirilen ekibin şehrin tanıtımı için üstün gayret göstereceğine inandığını vurgulayan Gül, ''Her yıl şehrimizin tanıtımı için katıldığımız Travel Turkey Fuarı´nda bu yıl da en ilgi çeken stantlardan birisi olmaya adayız. İnşallah şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz.'' dedi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.