Çorum'da liseli 2 grup arasında çıkan kavgada 1'i kız öğrenci, 4 kişi yaralandı

29 Kasım 2012 Perşembe 21:04
Çorum'da liseli 2 grup arasında çıkan kavgada 1'i kız öğrenci, 4 kişi yaralandı






ÇORUM (CİHAN)- Çorum'da, okulda tartışan liseli 2 grup arasında çıkan kavgada, biri kız öğrenci olmak üzere 4 kişi yaralandı.

Olay Milönü Caddesi üzerinde meydana geldi. Liseye giden yaklaşık 10 kişilik 2 grup, kız meselesi yüzünden tartıştı. Alkollü oldukları iddia edilen öğrenciler Milönü Caddesi'nde karşılaştı. Burada tartışmaya başlayan şahıslar kavga etmeye başladı. Bıçak ve sopaların kullanıldığı olayda 19 AT 768 plakalı araç hasar görürken, öğrencilerden Damla Yıldırım (17) aldığı bıçak darbesi ile ağır yaralandı. Emincan Ayan (18), Salurhan Uysal (18) ve Ercan Uysal'ın babası olduğu öğrenilen İdris Uysal (36) ise hafif yaralandı.

Olay, çevredeki vatandaşlar tarafından 112 Acil ekiplerine ve polise bildirildi. Olay yerine gelen polislere de saldırdıkları iddia edilen öğrencilerden bazıları olay yerinden kaçarken, kavgada yaralanan 4 şahıs ise ambulanslarla Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Bu arada, olaya karıştıkları iddia edilen çok sayıda öğrenciyi polisin gözaltına aldığı belirtilirken, olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.



CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.