Cumhurbaşkanı Gül, Somali Cumhurbaşkanı Mahmud'u resmi törenle karşıladı

05 Aralık 2012 Çarşamba 11:24
Cumhurbaşkanı Gül, Somali Cumhurbaşkanı Mahmud'u resmi törenle karşıladı






ANKARA (CİHAN)- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud'u, Çankaya Köşkü'nde resmi törenle karşıladı.

Gül'ün resmi davetlisi olarak Ankara'ya gelen Cumhurbaşkanı Mahmud'un karşılama törenine Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ve Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz da katıldı.

Karşılama töreninde; iki ülke ulusal marşlarının çalınmasının ardından konuk Cumhurbaşkanı Mahmud, tören kıtasını selamladı. Karşılama töreninin sonunda el sıkışarak gazetecilere poz veren iki cumhurbaşkanı, baş başa görüşmeye geçti. Heyetler arası görüşmelerin ardından anlaşma imza töreni yapılacak. Ardından, ortak basın toplantısı düzenlenecek. Gül, Cumhurbaşkanı Mahmud onuruna akşam yemeği de verecek.


CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.