Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Tahir Elçi için konuştu

Balıkesir'de vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör konusunda bıçağın kemiğe dayandığını söyledi.

28 Kasım 2015 Cumartesi 23:46
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Tahir Elçi için konuştu






Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Tahir Elçi için konuştu


Diyarbakır'da Baro Başkanı Tahir Elçi'nin de hayatını kaybettiği olayları gündemine alan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Bu olay Türkiye'nin terörle mücadeledeki kararlılığının ne kadar doğru olduğunu göstermiştir. Aynı kararlılıkla devam edeceğiz. Bunun bedelini ödeyecekler" dedi.


ARTIK BIÇAK KEMİĞE DAYANDI

Erdoğan, "Daha güçlü olacağız. Milletimin huzuru ve refahı için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Terör yaktı, yıktı, mahvetti. Bir taraftan barış diyorsun. Demokrasi diyorsun, özgürlük diyorsun, öbür taraftan belediyenin araç gereçleriyle sokak ve kanalları açıyorsun. Oradaki girişimcilerin iş makinelerini, belediyelerin otobüslerini yakıp, iş adamlarını tehdit ediyorsun. Bu iş adamları sonra orayı terk ediyor. Daha sonra Güneydoğu'da işsizlik var diyorsun. Tabi olur. Belediyenin iş makineleriyle bu kanalları açanlar bedellerini ödeyecek. Bu araçlar atık su, içme suyu açmak için var. Orada kalkıp da kanal aç. İçene bomba yerleştir ve insanların ölümüne, şehitlerimize vesile ol. Artık bıçak kemiğe dayandı. Şimdi de askerimiz, polisimiz, köy koruyucularımız gereğini yapıyor. Şehitlerimiz geliyor. Rabbim cennetiyle onları müsterih kılsın. Bu mücadele de asla taviz vermeden bunu sürdüreceğiz ve Türkiye'yi beklenen yere kavuşturacağız" şeklinde konuştu.
Son Güncelleme: 28.11.2015 23:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.