Cumhurbaşkanlığı konutunun ilk konuğu Gül oldu

Ankara'da Erdoğan Gül görüşmesi; Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki özel konutunu ilk kez 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül için açtı.

10 Şubat 2016 Çarşamba 00:42
Cumhurbaşkanlığı konutunun ilk konuğu Gül oldu






Cumhurbaşkanlığı konutunun ilk konuğu Gül oldu


ANKARA - Külliye'de önemli görüşme, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki özel konutunu  ilk kez 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül için açtı. Ankara'yı hareketlendiren görüşme akşam yemeğinin ardından başladı ve 3.5 saat sürdü.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ankara Hamamönün'de düzenlenen toplantılarda görünmesi beklenirken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konutunda ortaya çıktı.
Görüşmeye AK Parti ve Cumhurbaşkanlığı çevresinden kimsenin katılmaması dikkat çekti. Başbaşa gerçekleşen görüşmenin içeriği hakkında da henüz bir açıklama yapılmadı. Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni taşındığı Cumhurbaşkanlığı Resmi Konutu'nda ilk kez 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü ağırlamayı tercih etmesi dikkat çekti.
 3,5 saat suren aksam yemegi RTE nin yeni tasindigi cumhurbaskanligi kulliyesinde ki konutun da gerceklesti , alinan bilgilere gore yeni konutun ilk misafiri ise Abdullah Gul oldu.
Son Güncelleme: 10.02.2016 00:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.