Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na medyum danışman

Cumhurbaşkanı danışmanı Saraçoğlu, Erdoğan'ın başını çok ağrıtacak! Saraçoğlu'nun yakın geçmişinde eski eşiyle kurduğu şirket üzerinden medyumluk hizmeti verdiği üstelik Erdoğan'ın üstüne titrediği Annelik kavramını ayaklar altına sergilediği ortaya çıktı

31 Ocak 2015 Cumartesi 22:30
Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na medyum danışman






Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na medyum danışman

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanlığı'na adanan Prof. Dr İbrahim Adnan Saraçoğlu'nun yakın geçmişi Köşk çevresini rahatsız edecek iddialar ve olaylarla dolu. Saraçoğlu'nun bir dönem medyumluk hizmeti veren şirket kurması, magazin dünyasının ünlülerine medyumluk hizmeti vermesi, terkedildiği huzurevinde hayatını kaybeden annesine olan vefasızlığı bir dönem mahkeme kayıtlarına bile geçmiş..
Ünlü sanatçılara verilen fal hizmetleri tahsilatını bizzat kendisi yapan Prof.Dr. İbrahim Adnan Saraçoğlu'nun bu konuda Bülent Ersoy'la ilginç diyalogları olmuş.

OLAYLI BOŞANMA GEÇMİŞİNİ GÖZLER ÖNÜNE DÖKTÜ

Prof.Dr. İbrahim Adnan Saraçoğlu'nun 1994 yılında Arzu Acay ile yaptığı evliliğin 9. yılda boşanmayla sona ermesinin ardından başlayan karşılıklı hukuk mücadelesi sırasında, tarafların birbirlerine yönelttiği suçlamalar, ünlü hocanın bilinmeyen yönlerini de gözler önüne serdi.

ÜNLÜLERE MEDYUMLUK HİZMETİ VEREN ŞİRKETİN SORUMLUSU


İbrahim Adnan Saraçoğlu'nun Arzu Acay
ile evliliği süresinde kurduğu Saraçoğlu Limited Şirketi aracılığıyla eşinin verdiği medyumluk hizmetlerine aracılık ettiği ortaya çıktı.

ANNESİ HUZUR EVİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Ünlülerin doktoru, bitki kürleri uzmanı Prof.Dr. İbharim Adnan Saraçoğlu'nun annesine karşı vefasızlığı da mahkeme kayıtlarına konulan belgelerle ortaya çıktı. Saraçoğlu'nun İstanbul'da şöhret basamaklarını birer birer tırmandığı yıllarda, Mersin Yardım ve İyilik Vakfı Huzurevi'ne kaldırılan annesinin 4 yıl burada yaşadığı, 2007 yılında burada vefat ettiği bildiriliyor.  Mahkeme tutanaklarında yer alan çarpıcı bir ifadeye göre Saraçoğlu öz annesi Hatice Saraçoğlu'nun cenazesine bile katılmamış. Oysa ünlü hoca katıldığı televizyon programlarında sık sık annesiyle birlikte gittiği portakal mandalina bahçelerini anlatırken izleyenleri derinden etkilemeyi başarıyordu.


BORCUNU BOŞANDIĞI EŞİ ÖDEDİ

Cumhurbaşkanlığı Sarayı Baş Danışmanlığı'na atanan Prof.Dr. İbrahim Adnan Saraçoğlu ile ilgili bir başka çarpıcı iddia eşinin mahkeye sunduğu banka dekontlarıyla gündeme geldi. Saraçoğlu'nun Finansbank Antalya Şubesi'nden o dönemin parasıyla çekti 30 milyar liralık krediye kefil olan eşi Azu Acay, boşanma sonrası kredinin tamamını da ödemek zorunda kaldı. Arzu Acay'ın avukatı bu borcun Casinolar'ın açık olduğu dönemde oynan kumardan kaynaklandığını mahkeme kayıtlarına geçirdi. Mahkemede, Arzu Acay lehine tanıklık yapan Seyfi Saraçoğlu ise kardeşi hakkında bildiklerini anlatmaktan çekinmedi.
Son Güncelleme: 31.01.2015 22:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.