DAEŞ'ten fidye tarifesi; Dirisi 300 bin, ölüsü 150 bin, Yaralı 250 bin avro

Almanya’dan kaçarak DAEŞ saflarına karışan Trabzonlu B.A.'nın, irtibata geçtiği ailesine “Türkiye’ye saldırı düzenleyen bir örgütün içinde olamam. Buradan kaçmak istiyorum” diyerek yardım istediği ortaya çıktı.

12 Ekim 2016 Çarşamba 12:07
DAEŞ'ten fidye tarifesi; Dirisi 300 bin, ölüsü 150 bin, Yaralı 250 bin avro






DAEŞ'ten fidye tarifesi; Dirisi 300 bin, ölüsü 150 bin, Yaralı 250 bin avro

B.A.’nın ailesi ise çocuklarını geri almak için irtibata geçtiği kişilerden şok bir cevap aldı. DAEŞ saflarında savaşan çocuklarının canlı olmaları durumunda 300 bin Euro, yaralı ise 250 bin Euro, ölü ise 150 bin Euro karşılığına kavuşabileceklerini belirttiler.

 UMUDA KAPILDILAR

 Eli kanlı terör örgütü DAEŞ’e yurt dışından kaçarak katılan Türk asıllı militanların şimdi ise kaçmak için ailelerinden yardım istediği ortaya çıktı. Almanya’dan kaçarak IŞİD saflarına katılan Trabzonlu B.A. ailesini arayarak durumu hakkında bilgi verdi. Uzun zamandır çocuklarından haber alamayan aile gelen telefonla yeniden umuda kapıldı.

 CEZAYA RAZIYIZ

 Yapılan görüşme sırasında B.A.’nın ailesine “Biz buraya İslam için savaşmaya geldik. İslam ülkesi olan Türkiye’de gerçekleşen eylemleri kesinlikle kabul etmiyoruz. Bununla ilgili tepki gösteren bazı arkadaşlarımızı öldürdüler. Bu örgüt artık amacından çıkmıştır. Bizi buradan kurtarın. Cezamız neyse çekmeye de razıyız” diyerek yardım istediği ortaya çıktı.

 İRTİBATA GEÇTİLER

B.A.’nın ailesi ise çocuklarını geri almak için irtibata geçtiği kişilerden şok bir cevap aldı. DAEŞ saflarında savaşan çocuklarının canlı olmaları durumunda 300 bin Euro, yaralı ise 250 bin Euro, ölü ise 150 bin Euro karşılığına kavuşabileceklerini belirttiler. Alman istihbarat birimleriyle de irtibata geçen B.A.’nın ailesinin durumu yetkililere de bildirdiği öğrenildi.
Son Güncelleme: 12.10.2016 14:38
Anahtar Kelimeler:
IŞİDAlmanyaTrabzonDaeş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.