Dağ köylerinin muhtarları: Tahtakale Pazarı yeniden kurulsun

07 Aralık 2012 Cuma 16:27
Dağ köylerinin muhtarları: Tahtakale Pazarı yeniden kurulsun






BURSA (CİHAN)- Bursa'da Uludağ´ın yamaçlarında kurulu köylerin muhtarları, ürünlerini sattıkları şehir merkezindeki Tahtakale Pazarı'nın kendileri için yeniden düzenlenmesini istedi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, dağ yöresi köylerinin muhtarları ile Sukaypark´ta bir araya geldi. Aralarında, Büyükdeliller, Küçükdeliller, Tuzaklı, Yiğitali, Tuzaklı, Avdancık´ın da bulunduğu 25 köy muhtarı, dağ köylerinde yaşayan vatandaşların ürünlerini sattıkları Tahtakale Pazarı'nın yeniden düzenlenmesi talep etti.

Muhtarları dinleyen Başkan Dündar, Tahtakale Mahallesi'nin özellikle dağ köylüsü için önemini biliyorum. Buradaki gerekli düzenlemeyi de siz muhtarlarımızla bir araya gelip, sizlerin görüş ve önerileri doğrultusunda gerçekleştireceğiz. dedi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.