Dalaman Dış Hatlar Genel Müdürü Güvenç'e teşekkür belgesi

05 Aralık 2012 Çarşamba 18:03
Dalaman Dış Hatlar Genel Müdürü Güvenç'e teşekkür belgesi






MUĞLA (CİHAN)- Muğla Valisi Fetih Şahin, Muğla'nın tanıtımında yaptığı başarılı çalışmalar dolayısıyla Dalaman Havalimanı ATM Dış Hatlar Genel Müdürü Hamdi Güvenç'i teşekkür belgesiyle onurlandırdı.

Dalaman Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nin hizmete girmesiyle dünya standartlarını yakaladığını belirten Vali Şahin, havalimanının uluslararası normlara uygun bir şekilde işletilmesini sağlayan, bölgeye gelen yolcu ve uçak sayısının artmasında büyük katkısı ve desteği olan ATM Genel Müdürü Hamdi Güvenç'e teşekkür ederken başarılarının devam etmesini diledi.

Alternatif turizmin geliştirilmesi ve turizmin 12 aya yayılmasının çok önemli olduğunu kaydeden Şahin, bu konu ile ilgili yurt dışındaki turizm fuarlarına katılan, farklı turizm pazarlarında çeşitli temaslarda bulunan Türkiye'yi ve Muğla'yı başarıyla temsil eden Güvenç'i kurduğu sağlam ilişkilerden ve yaptığı turizm çalışmalarından dolayı kutladı.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.