Damatlar tahliye ediliyor: Kavurmacı'dan sonra Yeter de çıktı

FETÖ soruşturmaları sırasında kamuoyunun sert tepkisine neden olan bazı salıvermelere bir yenisi daha eklendi. Bülent Arınç'ın damadı Ekrem Yeter de serbest bırakıldı.

09 Haziran 2017 Cuma 13:40
Damatlar tahliye ediliyor: Kavurmacı'dan sonra Yeter de çıktı






Damatlar tahliye ediliyor: Kavurmacı'dan sonra Yeter de tahliye edildi

FETÖ suçlamasıyla geçtiğimiz pazartesi günü gözaltına alınan ve tutuklanan TBMM eski başkanlarından Bülent Arınç'ın damadı Ekrem Yeter serbest bırakıldı.

Kamuoyu'nda sert tepkilere neden olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş'ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı'nın 'Sağlık nedeniyle' tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasının ardından Ekrem Yeter'in serbest bırakılması, FETÖ davalarında izlenen yöntemi tartışmalı hale getiriyor. Arınç'ın damadı Ekrem Yeter  4 gün önce Ankara. 1. Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklanmıştı

"FETÖ üyeliği" suçlamasından tutuklanan eski TBMM Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın damadı Ekrem Yeter tahliye edildi.

Yeter, 4 gün önce Ankara. 1. Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklanmıştı. İtiraz üzerine Ankara 2. Sulh Ceza Hakimliği Yeter'in tahliyesine karar verdi.

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.