Darbe girişimi, Darbecilere füzeli destek geliyordu

Devleti çökertmeyi hedefleyen pararel çetenin cuntacıları, bir yandan savaş uçakları, ağır silahlı helikopterlerle ortalığı savaş alanına çevirirken diğer yandan daha ağır silahlarla kalkışma hareketine destek vermeye hazırlandığı ortaya çıktı.

17 Temmuz 2016 Pazar 17:51
Darbe girişimi, Darbecilere füzeli destek geliyordu






Darbe girişimi, Darbecilere füzeli destek geliyordu


Son Dakika Haberleri, Türkiye'de devleti çökertmeyi hedefleyen pararel çetenin cuntacıları, bir yandan savaş uçakları, ağır silahlı helikopterlerle ortalığı savaş alanına çevirirken diğer yandan daha ağır silahlarla kalkışma hareketine destek vermeye hazırlandığı ortaya çıktı.

FETÖ'nün TSK içindeki uzantılarının organize ettiği ve 15 Temmuz'da fiilen hayata geçirmeye çalıştığı darbe girişimi tamamen bastırılırken, darbecilerin savaş şartlarında düşman mevzilerini vurmak için kullanılan füzeleri yola çıkardığı belirlendi.

Polatlı'daki üslerinden yola çıkan Kasırga tipi Milli Füze Sistemi vatandaşların ihbarı üzerine polis tarafından yolda durduruldu. Ankara'ya doğru ilerlemekte ısrar eden Füze Batarya Filosu, polis ekipleri tarafından silahla tekerlekleri patılarak ilerlemesi engellendi.

ASELSAN, Roketsan tarafından geliştirilen ve Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na teslimleri halen devam eden Kasırga Füze Sistemleri ile hangi hedeflerin vurulacağı henüz bilinmiyor.
Tanklarla vatandaşların araçlarını ezen, savaş uçaklarıyla Ankara'da kamu kurumlarını bombalayacak, kendi Meclis binasını bile hedef alacak kadar alçakca ruh hali sergileyen FETÖ'cü unsurların daha büyük katliam peşinde oldukları iddia ediliyor.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.