Darbe girişimi, Harbiye'de çatışma, yaralılar var, İstanbul'da çok sayıda bölgenin elektrikleri kesildi

İstanbul Anadalu yakasında ağır silah sesleri ve patlama sesleri duyuluyor. Askeri helikopterlerin alçaktan uçuşu yoğunlaşan ağır silah seslerine patlama sesleri de eşlik ediyor

16 Temmuz 2016 Cumartesi 02:27
Darbe girişimi, Harbiye'de çatışma, yaralılar var, İstanbul'da çok sayıda bölgenin elektrikleri kesildi






Harbiye'de silahlı çatışma, yaralılar var, İstanbul'da çok sayıda bölgenin elektrikleri kesildi


Darbe girişimi ardından polis asker arasında gerginlik sürüyor. Harbiye'de silah sesleri duyuluyor. Bu noktaya çok sayıda ambulans sevkedildi. İstanbul Anadolu yakasında Boğaziçi Köprüsü çevresinden zaman zaman ağır silah sesleri geliyor..

Bu arada İstanbul'da çok sayıda bölgenin elektrikleri kesildi.

BİNALİ YILDIRIM'IN EVİ ÖNÜNDE PROTESTO

Başbakan Yıldırım'ın İstanbul Tuzla'da bulunan evinin önünde toplanan binlerce kişi, protestoda bulundu. Ellerinde Türk Bayrakları bulunan vatandaşlar tekbir getirdi. Başbakan Yıldırım'ın evine giden yolda onlarca kilometrelik araç konvoyu oluştu.


ATM’LERİN ÖNÜNDE KUYRUK

DARBE girişimi üzerine çok sayıda kişi ATM’lerin önüne gelerek para çekmek istedi.
Sıraya girerek paralarını çekmek isteyenler kısa sürede paraların tükenmesine neden olurken, çok sayıda ATM para bittince hizmet dışı kaldı.

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.