Darende Devlet Hastanesi'nin yeni başhekimi iddialı

04 Aralık 2012 Salı 15:43
Darende Devlet Hastanesi'nin yeni başhekimi iddialı






MALATYA (CİHAN)- Malatya Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi Başhekimliği'ne atanan Dr. Erhan Berk, ilçe halkına en güzel şekilde hizmet sunmak için hekim kadrosundaki eksikleri tamamlamayı hedeflediklerini söyledi. Berk hastaneye; mikrobiyoloji, işitme, EEG, EMG laboratuvarı kurmayı istediklerini vurguladı.

Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi'nde 3 yıldır Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olarak görev yapan Dr. Erhan Berk, başhekimliğe asaleten atandı. Erhan Berk, başhekimliğe atanmasından duyduğu mutluluğu dile getirerek, sorumluluğunun arttığını söyledi. Hastanenin, tıbbi ve teknik cihazlarının yanı sıra fiziki yapısı, personeli ve sunduğu sağlık hizmetleriyle bölgede önemli bir konuma sahip olduğunu ifade eden Berk, Tek kişilik hasta odaları, özellikli tıbbi cihazları, sahip olduğu alt yapısıyla hastanemiz dünya standartlarında. 2006 yılında Hulusi Efendi Vakfı tarafından yaptırılıp içinin tefriş ve tıbbi cihazlarıyla tamamlanarak Sağlık Bakanlığı'na devredilen, hayırseverlerin katkılarıyla hizmet kalitesi artırılan hastane, Darende ve çevresindeki binlerce hastanın başvurduğu önemli bir merkez. dedi.

Berk, gerek tedavi için gelen hastalar gerekse de personelin memnun olduğu bir kurum anlayışını sürdürmeye devam edeceklerini kaydetti. Berk, şunları söyledi: . Amacımız, hastanemizde, ismine yakışır şekilde, bölge halkına en iyi ve güler yüzlü hizmeti sunarak ve eksik olan branşlardaki uzman hekim kadromuzu en kısa sürede tamamlamaktır. Ayrıca mikrobiyoloji, işitme, EEG, EMG laboratuvarlarını kurmak istiyoruz.

Malatya'da 1977 yılında dünyaya gelen Berk, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 2002 yılında mezun oldu. Cumhuriyet Üniversitesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bölümünde uzmanlığını tamamlayan Berk, 2009 yılında Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi'ne görev yapmaya başladı.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.