Demir parmaklıkları yıkan otomobil, evin bahçesine girdi

15 Temmuz 2011 Cuma 21:04
Demir parmaklıkları yıkan otomobil, evin bahçesine girdi






ZONGULDAK (CİHAN)- Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde direksiyon hâkimiyetini kaybeden sürücü demir parmaklıkları yıkarak evin bahçesine girdi. Şans eseri, yaralananın olmadığı kazada ev sahibi Behice Hızarcı'yı polisler sakinleştirmekte zorluk çekti. Kaza saat 18.00 sularında Kavaklık Mahallesi Devrek Yolu Caddesi Numara 54 de meydana geldi. Edinilen bilgilere göre 34 DK 2075 plakalı hususi otomobil sürücüsü Zekeriya Çiftçi, aşırı hızlı kullandığı iddia edilen otomobilin direksiyon hâkimiyetini kaybederek yoldan çıktı. İki bina arasında ki 2 metre arası olan merdiven boşluğundan karşıya geçen otomobil demir parmaklıkları yıkarak Hızarcı ailesinin evinin bahçesine girdi. Otomobil sürücüsü Zekeriya Çiftçi (38) , kendi imkânları ile araçtan çıkarken, mahalle halkının tepkisi ile karşılaştı. Tepkiler karşısında kaza yerinden uzaklaşan sürücü Çiftçi, Polislerin gelmesi ile rahat bir nefes aldı. Yaralı olabileceği düşüncesi ile kaza yerine gelen sağlık ekipleri sürücü Zekeriya Çiftçi'yi kontrol etti. Daha sonra ise kazaya aşırı sinirlenen Behice Hızarcı'nın (74) tansiyonunu kontrol ettikten sonra olay yerinden ayrıldılar.

YİNE ÇALIŞIYO BU DOMUZ ARABA

Ev sahibi Behice Hızarcı, 5 sene önce yine aynı şekilde bir kaza yaşadıklarını ve aynı şekilde bir otomobilin bahçelerine kadar girdiğini söyledi. Konuştukça sinirlenen Hızarcı Otomobili çekmek için gelen çekicinin arabayı çalıştırması ile birlikte Bak çalıştı domuz araba. Demek çok sağlammış. Aslında ben taşı alıp o şoförün kafasını kırmam gerekiyordu. Ah kafam, ama yapamadım diyerek dert yandı.

BAHÇEYE OTURMAYA ÇIKACAKMIŞ

Yaşanan kaza da şans eseri yaralanan olmazken, ev sahibi Behice Hızarcı'nın neden bu kadar sinirlendiği de ortaya çıktı. Evin önüne oturmak için hazırlık yapan Hızarcı, tam kapıdan çıkmak üzereyken otomobilin bahçeye girdiğini gördü. Aynı olayı bir kez daha yaşayan Hızarcı'nın sinirlenmesinin tek nedeninin bu olduğu belirtildi. Biraz sakinleştikten sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hızarcı Evden çıkmak üzereydim. Bir kütleme oldu. Bir baktım arabayı kapının önünde gördüm. Ben çıkan kütlemeye binanın yıkıldığını zannettim. Ama bir baktım ki kapının önünde araba. Olamaz böyle bir şey diyerek tepkisini dile getirdi.

HIZLI GİTTİĞİ İDDİA EDİLEN SÜRÜCÜYE TEPKİ YAĞDI

Kazayı yapan sürücü Zekeriya Çiftçi' ye kaza sonrasında tepki yağdı. Bir mahalle sakini Senin burada yavaş gittiğin söylenemez. O demirleri yıkmak için en az 120 ile gitmek zorundasın. Sen dua etki burada ölen ya da yaralanan olmadı. Yoksa seni ne polis ne de bir başkası alabilirdi dedi.

HIZARCI'YI POLİSLER DE SAKİNLEŞTİREMEDİ

Bundan 5 sene önce yaşadığı olayda yine evinin önüne arabanın girdiğini söyleyen Hızarcı, sürücünün alkollü olmasına rağmen polisin sürücüyü bıraktığını söyledi. Kendisine karakola gitmesi ve ifade vermesi gerektiğini söyleyen polis memurlarını da dinlemeyen Hızarcı'yı komşuları ve yakınları ikna etti. Behice Hızarcı eşi Mustafa Hızarcı ile birlikte karakolunun yolunu tuttu. Kazada hasar gören otomobil çekici ile kamyon garajına kaldırıldı. Sürücü Zekeriya Çiftçi de ifadesi alınmak üzere Bağlık karakoluna götürüldü. Polis kaza ile ilgili soruşturmayı sürdürüyor. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.