Demirtaş: Eğitimde büyük adımlarımız var

29 Kasım 2012 Perşembe 17:34
Demirtaş: Eğitimde büyük adımlarımız var






SAMSUN (CİHAN)- Milletlerin bekasının eğitimli bir toplumun inşası ile mümkün olabileceğini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, geleceği kurtaracak eğitimli bir nesil yetiştirdiklerini kaydetti.

Öğretmenler Günü dolayısıyla İlyasköy Türk-İş İlköğretim okulunda okul yönetimi, okul aile birliği üyeleri ve öğretmenlerle bir araya gelen Başkan Necattin Demirtaş, okul girişinde öğrenciler tarafından çiçek ve alkışlarla karşılandı. Demirtaş, daha sonra Vekil Okul Müdürü Mustafa Arıkan ile birlikte sınıfları gezdi.

EĞİTİME TAM DESTEK

Rutin belediyecilik hizmetlerinin dışında eğitim, sağlık, spor ve kültür alanlarında da bir çok hizmeti halkımızla buluşturduk diyen Demirtaş, Eğitim'e 1 milyon bütçe ayırarak ilçemizdeki tüm okullarımızın ihtiyaçlarını giderek yavrularımızın en iyi ortamlarda eğitim görebilmesine imkan sağladık. Geleceğimizin teminatı gençlerimizin sporla meşgul olması, boş vakitlerini spor yaparak değerlendirmesi için bir çok sportif faaliyet ve organizasyonlar tertipledik. dedi.

ÇAĞDAŞ EĞİTİM İMKANLARIMIZI ÇOCUKLARIMIZA SUNUYORUZ

Geleceğin güvencesi, yarınların teminatı gençlerin eğitimine önem verdiklerini ifade eden Başkan Necattin Demirtaş, Geleceğimizin güvencesi olan gençlerimize kaliteli yaşam olanakları sunmak, çağın gerektirdiği eğitim imkânlarından faydalandırmak, en başta gelen önceliklerimiz arasındadır. Bu amaçla belediye olarak, ülkemizin aydınlık geleceğe kavuşması için gençlerimize yönelik sosyal projelere ağırlık veriyoruz. Bilgi evi sayesinde çağdaş eğitim imkanlarını ücretsiz olarak çocuklarımızla buluşturuyoruz. Bilgi evimizle genç beyinlerin ufkunu geliştirilmesine yardımcı oluyoruz. Bu imkanlar, çocuklarımızın geleceğe yön veren bireyler olarak toplumda saygın bir yer edinmelerinin önünü açacaktır. diye konuştu.

GENÇLERİMİZİ SOSYALLEŞTİRİYORUZ

Gençlerin sosyalleşmesini sağlamak adına eğitim tesisleri yapacaklarını kaydeden Başkan Necattin Demirtaş, Gençlere eğitim ve sporu bir arada gerçekleştirebileceği yeni alanlar oluşturma çabasındayız. Kadifekale Spor Kompleksi ve Bilgi Evi tarzında yeni yapılar kazandırarak gençlerimizin ahlaken ve ruhen topluma faydalı bireyler olmasını sağlayacağız. Ülkemizin aydınlık geleceğe kavuşması için gençlere yönelik sosyal projeler oluşturacağız. dedi.

KÜÇÜKLERE EĞLENCELİ TRAFİK EĞİTİMİ

Çocuk ve gençlerin eğitimine önem verdiklerini anlatan Başkan Necattin Demirtaş, Derebahçe mahallesinde temelini attıklarını 4 bin metrekarelik alana Trafik Eğitim Parkı yapacaklarını söyledi. Trafik kurallarına duyarlı eğitimli nesiller yetiştirmeyi amaçladıklarını kaydeden Başkan Necattin Demirtaş, ilköğretim düzeyinde eğitim alan yavrularımızda trafik bilincini küçük yaşlarda kazandırmak için eğlendirici ve eğitici özelliği bulunan Trafik eğitim parkı inşaatı hızlı bir şekilde devam ediyor. Projemizle amacımız, okul öncesi, ilk ve ortaöğretim çocuklarına trafik kurallarını öğrenmelerini ve alışkanlık kazanmalarını sağlamak. dedi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.