Deniz seferlerine lodos engeli

İDO ve BUDO'nun sabah yapılacak bazı dış hat deniz otobüsü seferleri iptal edildi

24 Mart 2016 Perşembe 08:32
Deniz seferlerine lodos engeli







Deniz seferlerine lodos engeli

Lodos deniz ulaşımını olumsuz etkiliyor.Bu sabah yapılması gereken bazı İDO ve BUDO seferleri olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.

İDO ve BUDO'nun sabah yapılacak bazı dış hat deniz otobüsü seferleri iptal edildi İDO, hava muhalefeti nedeniyle tüm iç hat deniz otobüsü seferlerinin ve bazı dış hat deniz otobüsü seferlerinin iptal edildiğini açıkladı. BUDO'nun da sabah yapılacak bazı dış hat deniz otobüsü seferleri iptal edildi. İDO'nun internet sitesinden yapılan duyuruya göre 07.10 Bostancı-Kartal/Yalova deniz otobüsü seferi yapılamadı. Açıklamada, 07.30 Bandırma-Yenikapı-Bostancı ve 08.00 Bursa-Armutlu-Armutlu-Yenikapi-Kadiköy deniz otobüsü seferlerinin de gerçekleştirilemeyeceği bildirildi. Öte yandan, hızı saatte yaklaşık 40 kilometreyi bulan lodos İstanbul'da etkili oluyor. Lodos nedeniyle havada pus şeklinde toz bulutları da görüldü.
Son Güncelleme: 24.03.2016 08:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.