Denizde bulunan gencin cinayet zanlısı adliyeye sevk edildi

29 Kasım 2012 Perşembe 18:24
Denizde bulunan gencin cinayet zanlısı adliyeye sevk edildi






ANTALYA (CİHAN)- Antalya'nın Alanya ilçesinde dün denizde cesedi bulunan Mehmet Uludağ'ın (18) cinayet zanlısı olarak sevdiği kızın babası jandarma tarafından yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Mahmutlar Beldesi Halk Plajı'nda güneşlenen Rus tatilci Wilademir Ziodrow tarafından önceki gün yaklaşık 50 metre açıkta bulunan Uludağ'ın cinayet zanlısı olarak bir kişi jandarma tarafından gözaltına alındı. Jandarma, Mahmutlar beldesinde yaşayan M.T.'nin (16), Uludağ'ın arkadaşı olduğunu tespit etti. Jandarma genç kızın babası N.T.'den (49) şüphelenerek gözaltına aldı. N.T., Mahmutlar Jandarma Karakolu'nda sorguya alındı. N.T.'nin, önceki gece yarısı sokakta Uludağ ile kavga ettiklerini ve kavga sırasında bıçakladığını söylediği öğrenildi.

Bıçaklı kavganın yaşandığı caddede yapılan incelemede jandarma olay yeri inceleme ekiplerince Uludağ'a ait kan izleri bulundu. Yapılan sorgulamanın ardında adliyeye sevk edilen N.T. gazetecilerin cinayeti neden işlediniz sorusuna 'kayıtlarda o çıkar', pişman olup olmadığına da 'hayır' şeklinde cevap verdi.

N.T.'nin ardından adliyeye 16 yaşındaki kızı ve olayda kullanıldığı iddia edilen bıçak ile Uludağ'a ait kıyafetler de getirildi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.