Denizli'yi sel vurdu: Ana yollar göle döndü

Denizli Valiliği'nden yapılan açıklamada, Denizli-Afyon karayolunun yarım saatten beri ulaşıma kapalı olduğu ve yolun trafiğe açılması için ekiplerin yoğun çaba sarf ettiği bildirildi..

19 Haziran 2018 Salı 19:57
Denizli'yi sel vurdu: Ana yollar göle döndü






Denizli'yi sel vurdu: Ana yollar göle döndü

Denizli’de şiddetli sağanak yağmur nedeniyle bazı yollar suya gömülürken, çoğu ilçede de sel ve dolu yağışı felakete neden oldu. Kapanan yollarda birçok araç trafikte mahsur kaldı. Denizli Valiliği'nden yapılan açıklamada, Denizli-Afyon karayolunun yarım saatten beri ulaşıma kapalı olduğu ve yolun trafiğe açılması için ekiplerin yoğun çaba sarf ettiği bildirildi..

Denizli'de sağanak yağmur yaşamı olumsuz etkiledi. Sağanak yağmurla oluşan sel suları nedeniyle, Kocabaş Mahallesi'nden geçen Denizli-Ankara karayolunun gidiş ve geliş kısımları tamamen ulaşıma kapandı.

Kapanan yollarda birçok araç trafikte mahsur kaldı.

Karayolunun iki yönünde de uzun araç kuyrukları oluştu. Bölgedeki evler ile fabrikayı da su bastığı öğrenildi. Ekiplerin karayolunu trafiğe açma çalışması sürüyor.

Denizli Valiliği'nden yapılan açıklamada, Denizli-Afyon karayolunun yarım saatten beri ulaşıma kapalı olduğu ve yolun trafiğe açılması için ekiplerin yoğun çaba sarf ettiği bildirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.